Pameran Antidadah, 13 November 2010

Posted: 10 November 2010 in Komuniti Bebas Dadah, Kota Kinabalu

Dimaklumkan bahawa Unit Rawatan & Pemulihan AADK Negeri Sabah dengan kerjasama Rukun Tetangga KM. 5 akan menganjurkan Program Pemantapan Remaja & Keluarga dan Bengkel Family Association yang akan diadakan seperti ketetapan berikut ;

 

      Tarikh              :           13 November 2010

     Tempat             :           Dewan Serbaguna Flat R.T, Kompleks Sukan Likas

      Masa                :           7.30 pagi – 5.30 petang

 

Sehubungan itu, Unit Pencegahan AADK Negeri Sabah akan hadir bersama untuk mengadakan Pameran Antidadah pada butiran seperti yang dinyatakan di atas.

 

“Negara Bebas Dadah 2015”

 

 

 

Advertisements
Komen-komen
    • Terima kasih atas kerjasama yang diberi oleh AADK Sabah , kedua – dua nya amat membanggakan kami (AADK Negeri dan Daerah) yang telah bertungkus lumus menjayakan program ini dengan kami Komuniti Rukun Tetangga Kompleks Sukan Likas, moga smart pertnership ini berkekalan dan semakin erat pada masa masa hadapan kelak.. saling menyokong dan kerjasama yang erat adalah amat penting untuk merealisasikan objektif bersama komuniti yang bebas dadah dan mejadikan persekitaran kita sehat dan harmoni untuk di diami.. salam perpaduan.

      • Terima kasih RT Kompleks Sukan Likas. AADK tidak akan berjaya tanpa kerjasama dan sokongan padu daripada semua pihak. Tanpa anda semua, siapalah AADK untuk dikenali oleh sesuatu komuniti dalam usaha membasmi najis dadah. Semoga ikatan ini akan terus berkekalan dan memberi manfaat kepada masyarakat dalam melahirkan suasana yang sihat tanpa pengaruh dadah. Sekiranya ada kelemahan kami dalam usaha bersama melaksanakan sesuatu program, kami memohon maaf dan tegurlah kami untuk kebaikan kita bersama.

        “MALAYSIA BEBAS DADAH 2015”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s