Mesyuarat Majlis Tindakan Membanteras Dadah (MTMD)

Posted: 6 Disember 2011 in Pengumuman Terkini!

Encik Bakri bin Bibi, Pengarah AADK Negeri Sabah

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Sukacita dimaklumkan bahawa AADK Negeri Sabah akan mengadakan Mesyuarat Majlis Tindakan Membanteras Dadah (MTMD) Peringkat Negeri Sabah Bil. 2/2011 pada 14 Disember (Rabu) ini.

Mesyuarat ini akan dipengerusi oleh YB. Datuk Hajah Azizah bt DSP Hj.Mohd Dun, Menteri Pembangunan Masyarakat dan Hal Ehwal Pengguna Negeri Sabah. Seramai 29 ahli mesyuarat akan menghadiri mesyuarat ini yang terdiri daripada pelbagai Jabatan/Agensi kerajaan Persekutuan/Negeri, NGO dan pelbagai pihak yang lain. Untuk makluman mesyuarat ini adalah merupakan mesyuarat tahunan AADK Negeri Sabah yang mana ia bertujuan untuk membincangkan pelbagai masalah dan cara penyelesaian yang berkaitan dengan senario dadah khususnya di Negeri Sabah. Semoga dengan kerjasama daripada pelbagai rakan strategik tersebut dapat membuahkan hasil yang mantap dalam menangani pelbagai masalah dadah…!

INI ADALAH INFO TERKINI YANG DITERIMA. MESYUARAT MTMD TELAH DITANGGUH SEHINGGA KE SUATU TARIKH YANG AKAN DIMAKLUMKAN KEMUDIAN ATAS SEBAB-SEBAB YANG TIDAK DAPAT DIELAKKAN. HARAP MAKLUM. TQVM.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s